Lakra turshi me mish të terur

Përbërësit:

  • 1 lakër turshi
  • 500-700 gr mish të terur
  • 1 qepë
  • 200 gr. gjalpë
  • Biber i kuq
  • Biber i zi

    This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Mishin e terur e lajmë, e prejmë dhe e zijmë për 10 minuta. Qepën e kaurdisim me biber të kuq dhe ia shtojmë lakrën e grirë, mishin e terur dhe 1- 2 gota ujë. Lakrat me mish të terur zihen përafërsisht për 3 orë në temperaturë të ulët dhe me kapak të mbyllur. Pasi të zihen sipas dëshirës mund të reshken në furrë.

One thought on “Lakra turshi me mish të terur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s