Lakra turshi me mish të terur

Përbërësit:

  • 1 lakër turshi
  • 500-700 gr mish të terur
  • 1 qepë
  • 200 gr. gjalpë
  • Biber i kuq
  • Biber i zi

    This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Mishin e terur e lajmë, e prejmë dhe e zijmë për 10 minuta. Qepën e kaurdisim me biber të kuq dhe ia shtojmë lakrën e grirë, mishin e terur dhe 1- 2 gota ujë. Lakrat me mish të terur zihen përafërsisht për 3 orë në temperaturë të ulët dhe me kapak të mbyllur. Pasi të zihen sipas dëshirës mund të reshken në furrë.

Advertisements

One thought on “Lakra turshi me mish të terur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s