Kulaq i gështenjave

Kulaqi i gështenjave është gatim i thjeshtë me shije të veqant . Ky kulaq per mua ka rëndësi pasi që më kujton gjyshen time e cila e përgadiste këtë ëmbëlsirë.

Përbërësit:

  • 1 kg gështenja
  • 200g. sheqer
  • 100g arra

Përgatitja:

Gështenjat e ziera qërohen, iu shtohen sheqeri dhe arrat e bluara. Ato pastaj ndrydhen në picetë  kuzhine deri sa të merr formën e kulaqit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s