Tarator

Taratori është një prej sallatave e cila përgatitet në trevat shqiptare dhe në rajon. Taratori servohet me shumë gjellëra, kryesisht gjatë stinës së verës.

Përbërësit:

  • 0.5kg kos
  • 1 trangull
  • 3 – 4  thelba hudër
  • Kripë

This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Hudrën e ndrydhim me kripë dhe ia grijmë trangullin. Pastaj i shtohen kosi, pak majdanoz dhe arra të grimëcuara sipas dëshirës.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s