Sallatë verore me spec dhe patëllxhan të pjekur

Sallata me spec dhe patëllxhan të pjekur është sallatë pikante, e shijshme dhe e qendrueshme per disa ditë.

Përbërësit:

  • 1 kg speca
  • 3-4 patëllxhan
  • 3-4 domate
  • Majdanoz
  • 5-6  thelba hudër
  • Vaj
  • Kripë
  • Uthëll

This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Përbërsit e kësaj sallate pjeken ne furrë, qërohen dhe grihen. Pastaj iu shtohet hudrat, kripa, uthulla, vaji dhe majdanozi i grirë. Kjo sallate servohet me të gjitha gjellërat nga kuzhina shqiptare veqanërisht ditëve të nxehta verore.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s