Petulla

                     

Përbërësit:

  • 0.5 L qumësht
  • 400 gr miell
  • 2 vezë
  • 1 lugë të vogël krip
  • 1 lugë pecivë

    This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Qumështit ja shtojmë vezët, miellin, kripën dhe pecivën. Brumin që e fitojmë duke i përzier gjithë kta përbërës me lugë të madhe e hedhim në vaj të nxehtë dhe petullat i skuqim në të dy anët. Petullat servohen me djath, mjaltë, gjem etj…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s