Bizele me mish viçi

Përbërësit:

  • 800gr. bizele
  • 300 – 400gr. mish viiçi
  • 1 qepë
  • 1 karrotë
  •  1 spec
  • 1 domate
  • 1 dl vaj
  • Kripë
  • Biber t’kuq
  • Biber t’zi

    This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Copëzat e mishit të viçit i kavërdisim me qepë, spec, karrotë, kripë, biber të zi dhe biber të kuq. Pastaj ua shtojmë bizelet dhe ujin e nxehtë pak nga pak dhe ashtu i lëmë të zihen për afër një orë e gjysmë. 15 min para se bizelet ti largojmë  nga zjarri ia shtojmë domaten e grirë. Bizelet servohen të nxehta në kombinim me pilaf, patate të skuqura dhe perime të ndryshme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s