Bizele me mish viçi

Përbërësit:

 • 800gr. bizele
 • 300 – 400gr. mish viiçi
 • 1 qepë
 • 1 karrotë
 •  1 spec
 • 1 domate
 • 1 dl vaj
 • Kripë
 • Biber t’kuq
 • Biber t’zi

  This slideshow requires JavaScript.

Përgatitja:

Copëzat e mishit të viçit i kavërdisim me qepë, spec, karrotë, kripë, biber të zi dhe biber të kuq. Pastaj ua shtojmë bizelet dhe ujin e nxehtë pak nga pak dhe ashtu i lëmë të zihen për afër një orë e gjysmë. 15 min para se bizelet ti largojmë  nga zjarri ia shtojmë domaten e grirë. Bizelet servohen të nxehta në kombinim me pilaf, patate të skuqura dhe perime të ndryshme

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s