Limonada

Limonada është pije e shendetshme, natyrale dhe freskuese që përgatitet në shtëpitë tona që moti ashtu edhe sot. limonada

      Përbërësit:

  • 1L ujë
  • 2-3 limona
  • Sheqer sipas shijes

Përgatitja:

E tretim sheqerin në ujë të ftohët, pastaj ia shtojmë langun e limonave të shtrydhur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s