Turshi

IMG_6301 a

Përbërësit:

  • 10 kg perime te perziera
  • 10 L ujë
  • 400 g krip
  • 2dl uthull

Përgatitja:IMG_5804

Perimet e lara vehën në kavanozë ose enë te ndryshme të pershtatshme  për turshi dhe pervllohën me ujin e vluar me krip dhe uthull. Pastaj mbyllen mirë  dhe mbulohën me batani  për 24 orë. Vendi ku do ti ruani turshitë duhet të jet I erët dhe I ftohtë.

Advertisements

2 thoughts on “Turshi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s